PA201874I mali „Zečići“ proteklih su dana zahvalili na plodovima i zemaljskim darovima kojim je jesen ispunila naše stolove. U skupini su održane aktivnosti vezane za Dane kruha u koje su se mališani radosno uključili.

P9231699Zahvaljujući roditeljima sakupili smo plodove jeseni koje su djeca znatiželjno istraživala te tako obilježila prvi dan jeseni.

 

 

 

Jaslička skupina „Zečići“ obilježila je 07.09.2016. „Dan hrvatskih voda“. Pomoću bojica i pastela djeca su iscrtavala rijeke, jezera i potoke.

Dan planeta Zemlje u jasličkoj skupini „Zečići“ obilježen je raznovrsnim sadržajima i aktivnostima koji imaju za cilj poticanje ekološke svijesnosti. Djeca su upoznala našu plavu planetu i bogatstvo života koji ju ispunjava.

P3091081U jasličkoj skupini „Zečići“ dani pripreme za Uskrs su u punom tijeku. Mališani su bojali jaja i izrađivali ukrase koje će, uz uskrsnu čestitku, pokloniti svojim najmilijima. Postali su pravi kreativci u izradi pisanica, zečeva i koka. Primjerenim aktivnostima pokušava se djeci približiti značenje Uskrsa.

Djeca skupine „Zečići“ na prigodan su način obilježili Valentinovo. U skupini je sve bilo u znaku ljubavi, srca i radosti. Kroz razgovor sa svojim odgojiteljicama i oni najmlađi pokazali su da znaju što znači ljubav. Živahna atmosfera vladala je cijelog dana. Čitale su se priče i stihovi „Voljeti je lako“ izrađivala srca od papira, pjevalo se, plesalo i puno razgovaralo na temu ljubav.

Voljeti je lako
Odrasli kažu ljubav je teška.
Ja im kažem to je greška.
Uvijek ću misliti da nije tako.
Jer ja volim vrlo lako!
Koku što jaje daje,
psića što glasno laje,
cvijet u travi,
zvrk na jednoj glavi,
baku sa štapom,
djeda s kapom.
Eto, tako je voljeti lako!

Stranica 1 od 6

© 2016 Općina Kalinovac. Sva prava pridržana. Design by Georg.